Koppelaar Beveiliging, uw partner op het gebied van Beveiliging!

Uw woning of bedrijf optimaal beveiligen? Dan bent u bij Koppelaar Beveiliging uit Culemborg aan het juiste adres.

Koppelaar Beveiliging is een ervaren beveiligingsbedrijf. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige inbraakbeveiligingssystemen, brandmeldsystemen, ontruimingsinstallaties, toegangscontrole, camerasystemen, bouwkundige beveiliging, intercomsystemen, telefonie en datanetwerken.

Beveiliging is maatwerk. Koppelaar Beveiliging biedt een deskundig advies welk beveiligingssysteem het best bij u past. Hierbij houden we rekening met uw wensen. Omdat Koppelaar Beveiliging een VEB erkend beveiligingsbedrijf is, kunnen we uw systeem ook certificeren. Onze kracht is persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten. Betrouwbaarheid, verantwoorde prijsstelling en 24-uurs service zijn de kernwaardes van ons bedrijf.
Koppelaar Beveiliging is lid van Alarmgroep Nederland. De Alarmgroep Nederland is meer dan dertig jaar een begrip in de beveiligingsbranche. Bij het samenwerkingsverband zijn kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde technische beveiligingsbedrijven aangesloten, die elkaar aanvullen en versterken. Samen bieden de aangesloten leden een landelijke dekking met een regionaal karakter en toch maar één aanspreekpunt.

24-uurs service

Koppelaar Beveiliging is voorzien van een 24-uurs service. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Na een melding nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. Koppelaar Beveiliging zorgt ervoor dat de melding wordt omgezet in een oplossing! Als u een service-overeenkomst bij ons heeft, komen we jaarlijks uw systeem controleren. De kans op storingen wordt hierdoor beperkt. Heeft u vragen over de mogelijkheid voor een service-overeenkomst, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
N

Onderhoud

Ook voor onderhoud aan uw bestaande installatie!

Wat zeggen onze klanten…

Snel, vakkundig en vooral klantvriendelijk was onze ervaring met de firma Koppelaar. Storing in ons alarmsysteem werd op zaterdagmiddag verholpen en op maandag werden enkele onderdelen vervangen en dit terwijl we niet eens een onderhoudscontract hadden bij hen. Nu zijn we uiteraard wel klant en weten dat ze 24/7 bereikbaar zijn bij storingen.

Wij hebben een professionele alarminstallatie gekregen van Koppelaar beveiliging. Werkelijk waar het is fantastisch wat Koppelaar Beveiliging voor ons heeft gedaan!

Albert van Beek

Van Beek

Erg behulpzaam bedrijf is Koppelaar Beveiliging. Mijn zoon had een probleem met zijn huis alarminstallatie. Deze was al aanwezig in zijn huis toen hij dit betrok maar niet van de firma Koppelaar. Daar het niet duidelijk was hoe het werkte gebeld met Koppelaar Beveiliging en daar werd mijn zoon telefonisch en geduldig geholpen tot het probleem was opgelost. Ik zeg……een warme douche voor dit bedrijf! Hartstikke goed!

John van Empel

Handleidingen

Klik op de foto voor de handleiding (pdf).

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier

10 + 13 =

OPENINGSTIJDEN

8:00 / 17:00

TELEFOON

0345 – 701 093

ADRES

Pascalweg 5-09 4104 BE Culemborg