Beveiliging

Voor elke vorm van beveiliging bent u bij ons op het juiste adres! Bel voor een vrijblijvende afspraak naar: 0345-701093 of vul ons contactformulier in.

Inbraakbeveiliging

Inbraak komt helaas maar al te vaak voor. Velen maken dit liever niet mee. Een inbraak brengt meer teweeg dan alleen materiële schade en financieel verlies. Emotionele schade wordt ervaren als het meest ingrijpend. Daarom kiezen bedrijven maar ook particulieren steeds vaker voor het beveiligen van hun bedrijfspand, winkel of woning. Koppelaar Beveiliging biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden om indringers en inbrekers buiten de deur te houden. Een inbraak-beveiligingssysteem is een belangrijk onderdeel van uw beveiligingsmaatregelen. Het systeem zorgt ervoor een inbraak te detecteren en door te melden naar een alarmcentrale. De alarmcentrale alarmeert de politie, eigenaar of surveillanten. Samen met u bepalen we welke vormen van beveiliging de beste oplossing zijn voor uw bedrijf-leefsituatie.

Brandbeveiliging

Bij brand kunnen er naast materiële schade ook levensbedreigende situaties optreden. Daarom is branddetectie van groot belang. Een betrouwbare detectie en de daaropvolgende alarmering dragen mee om een brand in een vroeg stadium te signaleren. Zo kunnen er tijdig maatregelingen worden genomen. Hoe eerder een beginnende brand wordt aangepakt, hoe groter de kans van slagen. Ook organisatorische en disciplinaire maatregelen zijn belangrijk. Goede toegankelijkheid voor de brandweer, brandblusapparatuur, veilige opslag van brandgevoelige goederen en vluchtroutes zijn van belang. Een rechtstreekse doormelding naar de brandweer kan schade beperken. Koppelaar Beveiliging ontwerpt, levert en installeert uw brandmeldsysteem en ontruimingsinstallatie. Doormelding naar een alarmcentrale of brandweer, een door de brandweer goedgekeurd Programma van Eisen en het certificeren van installaties wordt door ons verzorgd. Ook inspecteren we bestaande installaties. Koppelaar Beveiliging heeft service en onderhoud in eigen beheer en een 24-uurs storingsdienst. U kunt op ons rekenen als u ons nodig heeft!

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u “Wie waar en wanneer naar binnen mag” . Niet bevoegde personen krijgen geen toegang tot bepaalde ruimtes. Door middel van pasjes, tags of codes kunnen alleen personen die in het toegangscontrolesysteem geregisteerd zijn uw pand betreden. Het is mogelijk om de toegangscontrole te koppelen aan uw alarminstallatie. Het voordeel hiervan is dat u inzicht heeft in welke personen het alarm in-en uitschakelen. Elektronische toegangscontrole brengt ook praktische voordelen met zich mee. Als iemand zijn tag of pasje verliest, kan deze uit het systeem verwijderd worden. De verloren tag of pas is dan direct in-actief. Bij verlies van gewone sleutels kunnen de problemen en kosten behoorlijk oplopen. Met toegangcontrolesystemen is het ook mogelijk de aanwezigheid van personen te registreren (werktijdregistratie). U kunt snel zien welke medewerkers er aanwezig zijn. Een complete oplossing dus! Koppelaar Beveiliging ontwerpt, levert en installeert toegangcontrolesystemen. Het systeem is te voorzien van diverse soorten kaartlezers. Integratie met andere systemen, zoals alarminstallaties en camerasystemen is mogelijk.

Camerasystemen

Tegenwoordig is een camerasysteem niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Camerabeveiliging is een van de meest effectieve vormen van beveiligen. Een camerasysteem werkt preventief tegen inbraak, overvallen en vandalisme. Voor een juiste werking van een camerasysteem zijn verschillende aspecten van belang. Denk hierbij aan het doel van het systeem, de plaatsbepaling, verlichting in de omgeving en het type camera. Met de hedendaagse IP-camera’s kunt u via internet de beelden bekijken of opslaan. Koppelaar Beveiliging ontwerpt, levert en installeert camerasystemen van hoge kwaliteit. Aangezien er veel verschillende mogelijkheden zijn, geeft Koppelaar Beveiliging u graag deskundig advies over het aanschaffen en plaatsen van een camerasysteem.

Bouwkundige beveiliging

Een goede bouwkundige beveiliging is belangrijk bij het beveiligen van uw bedrijf/woonhuis. Het zorgt ervoor dat uw bedrijf/woning minder aantrekkelijk wordt voor de gelegenheidsinbreker. Van alle inbraken wordt namelijk 90% gepleegd door dit type inbrekers. Bouwkundige beveiliging bestaat uit het aanbrengen van goed hang- en sluitwerk in combinatie met de juiste verlichting. Belangrijk daarbij is dat de ‘zwakke’ plekken van uw bedrijf/woning goed beveiligd worden. Deze zwakke plekken zijn vooral buitendeuren, ramen, lichtkoepels en dakramen. Niet alleen bereikbare ramen en deuren op de begane grond maar ook op de eerste of tweede verdieping vallen daaronder. De gelegenheidsinbreker is namelijk zeer inventief in het vinden van een mogelijk om boven te komen. U moet dan denken aan regenpijpen, schuttingen, zonneschermen, een garage of zelfs trappen of ladders die in de buurt staan. De inbreker die er op uit is om een snelle slag te slaan, zal niet de tijd nemen om een goed bouwkundig beveiligd bedrijf/woning te kraken. Ook is het van belang uw kostbare bezittingen goed op te bergen in een inbraakwerende (brandvertragende) kluis. Koppelaar Beveiliging adviseert u graag over de mogelijkheden uw bedrijf/woning bouwkundig te beveilhttps://koppelaarbeveiliging.nl/wp-admin/post.php?post=28&action=edit#igen. Samen met u kunnen we de ‘zwakke’ plekken van uw bedrijf/woning in kaart brengen!

Datanetwerken

Koppelaar Beveiliging is de installateur voor het installeren van uw wensen op het gebied van datanetwerken en communicatie systemen in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe telefooncentrale, het installeren van een compleet nieuw UTP/Datanetwerk CAT5E, CAT6 of uitbreiding / aanpassing van een bestaand netwerk. In nieuwbouw of een bestaand gebouw, samen met u kijken wij welke mogelijkheden het beste bij u als klant past. Deze installatie wordt volgens de laatste normeringen aangelegd en de datanetwerken worden gemeten en gecertificeerd.

Kluizen

Uw kostbare bezittingen verdienen de optimale bescherming tegen inbraak en brand. Zowel voor privébeveiliging als voor de moderne beveiligingsplanning van bedrijven heeft Koppelaar Beveiliging de juiste kluis. Bent u op zoek naar een sleutelkluis, een klein kluisje voor in de slaapkamer of zoekt u juist een groter formaat brandkast of archiefkast? Koppelaar Beveiliging informeert u graag naar de mogelijkheden. Ook voor het afromen van uw contante geld vindt u bij ons een geschikte kluis. Kiest u voor een geldkist, vloerkluis of afstortkluis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs voor zeer specifieke kluissoorten, zoals wapenkluizen, datasafes, laptopsafes en autokluizen kunt u bij ons terecht.