Beveiliging

Voor elke vorm van beveiliging bent u bij ons op het juiste adres!
Bel voor een vrijblijvende afspraak naar: 0345-701093 of vul ons contactformulier in.

Inbraakbeveiliging

Inbraak komt helaas maar al te vaak voor. Velen maken dit liever niet mee. Een inbraak brengt meer teweeg dan alleen materiële schade en financieel verlies. Emotionele schade wordt ervaren als het meest ingrijpend. Daarom kiezen bedrijven maar ook particulieren steeds vaker voor het beveiligen van hun bedrijfspand, winkel of woning.

Koppelaar Beveiliging biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden om indringers en inbrekers buiten de deur te houden. Een inbraak-beveiligingssysteem is een belangrijk onderdeel van uw beveiligingsmaatregelen. Het systeem zorgt ervoor een inbraak te detecteren en door te melden naar een alarmcentrale. De alarmcentrale alarmeert de politie, eigenaar of surveillanten. Samen met u bepalen we welke vormen van beveiliging de beste oplossing zijn voor uw bedrijf-leefsituatie.

Brandbeveiliging

Bij brand kunnen er naast materiële schade ook levensbedreigende situaties optreden. Daarom is branddetectie van groot belang. Een betrouwbare detectie en de daaropvolgende alarmering dragen mee om een brand in een vroeg stadium te signaleren. Zo kunnen er tijdig maatregelingen worden genomen. Hoe eerder een beginnende brand wordt aangepakt, hoe groter de kans van slagen. Ook organisatorische en disciplinaire maatregelen zijn belangrijk. Goede toegankelijkheid voor de brandweer, brandblusapparatuur, veilige opslag van brandgevoelige goederen en vluchtroutes zijn van belang. Een rechtstreekse doormelding naar de brandweer kan schade beperken.

Koppelaar Beveiliging ontwerpt, levert en installeert uw brandmeldsysteem en ontruimingsinstallatie. Doormelding naar een alarmcentrale of brandweer, een door de brandweer goedgekeurd Programma van Eisen en het certificeren van installaties wordt door ons verzorgd. Ook inspecteren we bestaande installaties. Koppelaar Beveiliging heeft service en onderhoud in eigen beheer en een 24-uurs storingsdienst. U kunt op ons rekenen als u ons nodig heeft!

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u “Wie waar en wanneer naar binnen mag” . Niet bevoegde personen krijgen geen toegang tot bepaalde ruimtes. Door middel van pasjes, tags of codes kunnen alleen personen die in het toegangscontrolesysteem geregisteerd zijn uw pand betreden.

Het is mogelijk om de toegangscontrole te koppelen aan uw alarminstallatie. Het voordeel hiervan is dat u inzicht heeft in welke personen het alarm in-en uitschakelen. Elektronische toegangscontrole brengt ook praktische voordelen met zich mee. Als iemand zijn tag of pasje verliest, kan deze uit het systeem verwijderd worden. De verloren tag of pas is dan direct in-actief. Bij verlies van gewone sleutels kunnen de problemen en kosten behoorlijk oplopen.

Met toegangcontrolesystemen is het ook mogelijk de aanwezigheid van personen te registreren (werktijdregistratie). U kunt snel zien welke medewerkers er aanwezig zijn. Een complete oplossing dus!

Koppelaar Beveiliging ontwerpt, levert en installeert toegangcontrolesystemen. Het systeem is te voorzien van diverse soorten kaartlezers. Integratie met andere systemen, zoals alarminstallaties en camerasystemen is mogelijk.

Camerasystemen

Tegenwoordig is een camerasysteem niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Camerabeveiliging is een van de meest effectieve vormen van beveiligen. Een camerasysteem werkt preventief tegen inbraak, overvallen en vandalisme. Voor een juiste werking van een camerasysteem zijn verschillende aspecten van belang. Denk hierbij aan het doel van het systeem, de plaatsbepaling, verlichting in de omgeving en het type camera.

Met de hedendaagse IP-camera’s kunt u via internet de beelden bekijken of opslaan. Koppelaar Beveiliging ontwerpt, levert en installeert camerasystemen van hoge kwaliteit. Aangezien er veel verschillende mogelijkheden zijn, geeft Koppelaar Beveiliging u graag deskundig advies over het aanschaffen en plaatsen van een camerasysteem.

Bouwkundige beveiliging

Een goede bouwkundige beveiliging is belangrijk bij het beveiligen van uw bedrijf/woonhuis. Het zorgt ervoor dat uw bedrijf/woning minder aantrekkelijk wordt voor de gelegenheidsinbreker. Van alle inbraken wordt namelijk 90% gepleegd door dit type inbrekers. Bouwkundige beveiliging bestaat uit het aanbrengen van goed hang- en sluitwerk in combinatie met de juiste verlichting. Belangrijk daarbij is dat de ‘zwakke’ plekken van uw bedrijf/woning goed beveiligd worden. Deze zwakke plekken zijn vooral buitendeuren, ramen, lichtkoepels en dakramen.

Niet alleen bereikbare ramen en deuren op de begane grond maar ook op de eerste of tweede verdieping vallen daaronder. De gelegenheidsinbreker is namelijk zeer inventief in het vinden van een mogelijk om boven te komen. U moet dan denken aan regenpijpen, schuttingen, zonneschermen, een garage of zelfs trappen of ladders die in de buurt staan. De inbreker die er op uit is om een snelle slag te slaan, zal niet de tijd nemen om een goed bouwkundig beveiligd bedrijf/woning te kraken. Ook is het van belang uw kostbare bezittingen goed op te bergen in een inbraakwerende (brandvertragende) kluis.

Koppelaar Beveiliging adviseert u graag over de mogelijkheden uw bedrijf/woning bouwkundig te beveilhttps://koppelaarbeveiliging.nl/wp-admin/post.php?post=28&action=edit#igen. Samen met u kunnen we de ‘zwakke’ plekken van uw bedrijf/woning in kaart brengen!

Datanetwerken

Koppelaar Beveiliging is de installateur voor het installeren van uw wensen op het gebied van datanetwerken en communicatie systemen in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe telefooncentrale, het installeren van een compleet nieuw UTP/Datanetwerk CAT5E, CAT6 of uitbreiding / aanpassing van een bestaand netwerk.

In nieuwbouw of een bestaand gebouw, samen met u kijken wij welke mogelijkheden het beste bij u als klant past. Deze installatie wordt volgens de laatste normeringen aangelegd en de datanetwerken worden gemeten en gecertificeerd.

Kluizen

Uw kostbare bezittingen verdienen de optimale bescherming tegen inbraak en brand. Zowel voor privébeveiliging als voor de moderne beveiligingsplanning van bedrijven heeft Koppelaar Beveiliging de juiste kluis. Bent u op zoek naar een sleutelkluis, een klein kluisje voor in de slaapkamer of zoekt u juist een groter formaat brandkast of archiefkast?

Koppelaar Beveiliging informeert u graag naar de mogelijkheden. Ook voor het afromen van uw contante geld vindt u bij ons een geschikte kluis. Kiest u voor een geldkist, vloerkluis of afstortkluis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs voor zeer specifieke kluissoorten, zoals wapenkluizen, datasafes, laptopsafes en autokluizen kunt u bij ons terecht.

SDNA spray

SelectaDNA-spray (SDNA-spray) is een effectief preventiemiddel. Met behulp van synthetisch DNA staat u sterk in de strijd tegen vermogensdelicten zoals inbraken, overvallen en ramkraken. Een SDNA-douche markeert daders met een unieke DNA-code waardoor zij voor de politie eenvoudig te koppelen zijn aan de plaats delict. De afschrikwekkende werking die van het gebruik van SDNA-spray uitgaat is doeltreffend. Het aantal vermogensdelicten daalt in gebieden waar het product gebruikt wordt en gebruikers van SDNA-spray voelen zich veiliger.

Dag en nacht bescherming

SDNA wordt aangeboden door Koppelaar Beveiliging. Koppelaar Beveiliging is leverancier van Protect mistgeneratoren, een professioneel merk op het gebied van mistbeveiliging. Een gezamenlijke inzet levert een uniek ‘Dag en Nacht’ concept op. Waarbij de Protect mistgenerator ’s nachts voor bescherming tegen inbraken zorgt en SDNA overdag tegen overvallen. SDNA-spray is een preventiemiddel in de strijd tegen overvallen, ramkraken en inbraken. De strategie achter het gebruik ervan is gebaseerd op het principe van geloofwaardige afschrikking. Wie SDNA-spray gebruikt maakt het risico voor een dader groter. Gemarkeerd met een unieke DNA code is hij voor de politie eenvoudiger in verband te brengen met een plaats delict. Een overvaller zal zich daarom nog een keer extra bedenken voordat hij een zaak uitkiest die met SDNA-spray is uitgerust.

Minder overvallen en inbraken

Tijdens diverse (proef)projecten is gebleken dat het aantal inbraken en overvallen aanzienlijk terugloopt wanneer bedrijven gebruikmaken van SDNA-spray. Het gebruik van de SDNA-douche wordt met behulp van stickers en borden altijd duidelijk aangegeven. Voor een dader is er hierdoor geen twijfel mogelijk: een inbraak of overval in dit gebied vergroot de kans om tegen de lamp te lopen. Veilig gevoel SDNA-spray is een actief preventiemiddel en zorgt daardoor voor een verbetering van het veiligheidsgevoel van de gebruikers. Slachtoffer worden van een overval of inbraak is de angst van elke ondernemer. Gebruikers van SDNA-spray geven aan zich sinds het gebruik ervan veiliger te voelen in hun zaak.

Kostenindicatie

Een SDNA-systeem kost circa € 1300,- / € 1770,- exclusief BTW en exclusief plaatsing. Dit is o.a. afhankelijk van het aantal uitgangen en de gewenste activatiemethodiek.

SDNA marking

‘Maak van uw bezit geen buit!’  Met SelectaDNA-markering (SDNA-markering) beschermt u uw bezittingen tegen diefstal. Een unieke DNA-code zorgt ervoor dat uw kostbare spullen altijd naar u herleid kunnen worden. U maakt uw eigendommen hierdoor onaantrekkelijk voor inbrekers, dieven en helers. Merk uw kostbare spullen met de vrijwel onzichtbare SDNA-markering (een soort lak) en kies voor veiligheid. Op plaatsen waar de markering gebruikt wordt daalt het aantal inbraken. SDNA-markering is een effectief middel in de strijd tegen inbraken en diefstal. Het doel van de markering is om inbrekers en dieven af te schrikken en ervoor te zorgen dat zij niet aan uw spullen komen.

Wie SDNA-markering gebruikt om zijn bezittingen te merken maakt het risico voor daders en helers groter. Gemarkeerd met een unieke code zijn producten voor de politie namelijk eenvoudig terug te leiden naar de rechtmatige eigenaar. De kans dat u uw eigendommen na een diefstal terugvindt is hierdoor groter en SDNA-markering is een sterk hulpmiddel voor de politie om het dossier tegen een verdachte rond te krijgen.

Minder diefstallen

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het aantal inbraken en diefstallen aanzienlijk afneemt wanneer gebruik gemaakt wordt van DNA-markering. Met behulp van stickers en borden maken gebruikers duidelijk dat ze SDNA gebruiken. Dit zorgt ervoor dat daders op de hoogte zijn van het extra risico dat ze lopen. Uw bezittingen zijn door het gebruik van SDNA-markering veel minder aantrekkelijk voor dieven.